IK 2.0 – Realiseer je nieuwe loopbaan.

Boek IK 2.0 - realiseer je nieuwe loopbaanLoop je met het plan om je loopbaan een nieuwe wending te geven? Omdat je in je huidige baan geen uitdaging meer hebt of omdat je nu toch eindelijk die lang gekoesterde wens wilt realiseren? Dus geen nieuwe, volgende carrièrestap maar een echte carrièreswitch? Dan bieden we je het IK 2.0 traject aan. Door het volgen van het IK 2.0 programma ga je je nieuwe loopbaan vormgeven op een manier die helemaal bij jou past. Naast het bepalen wat je nu werkelijk wilt, krijg je ook handvatten om die nieuwe loopbaan ook werkelijk te realiseren. Het blijft dus niet bij een droom, maar wordt werkelijkheid!

Hoe gaat dat in zijn werk?

Stap 1: lees het boek

Het programma staat uitvoerig en op heel leesbare wijze beschreven in het boek “IK 2.0 – realiseer je nieuwe loopbaan” van Bas de Kruyff. Een heel makkelijk leesbaar boek waarin de vele voorbeelden en anekdotes de theorie illustreren.

Stap 2: doe de oefeningen

Elk hoofdstuk wordt afgesloten met een praktische oefening om voor jezelf steeds beter in kaart te brengen hoe jouw IK 2.0 eruit zal gaan zien. Om de resultaten van de oefeningen overzichtelijk te houden, kun je de oefeningen online op deze site uitvoeren. Al je werkbladen bij elkaar in je eigen dossier, veilig opgeborgen en alleen toegankelijk voor jou zelf. En….helemaal gratis!

Stap 3: bespreek het met je coach

Het IK 2.0 programma doorloop je grotendeels zelfstandig. Wanneer je begeleid en geinspireerd wilt worden door een ervaren loopbaancoach, dan plannen we na elke drie of vier hoofdstukken en werkbladen een sessie. Daarin bespreken we je ontdekkingen tot dan toe en zal je coach vragen stellen over bijvoorbeeld de rode draad die daarin zichtbaar wordt en de dingen die voor jou nodig zijn om makkelijker bij je doel te komen.  In principe kun je IK 2.0 zelf doorlopen. De ervaring leert dat een coach je helpt om door te pakken. En omdat hij geen belang heeft in de uiteindelijke uitkomst, kan hij soms vragen stellen die je zelf nog niet bedacht hebt.

Meteen van start?

Bestel dan direct het boek via de speciale site www.ik20.nl. Je hebt het boek dan snel in huis en kunt al over enkele dagen aan de slag! Of maak via de contact-pagina een afspraak voor een intake-gesprek. Wanneer je dan besluit om door ons gecoacht te worden, krijg je het boek kado!