Over Real Life Coaching

Over Real Life Coaching

Bas de Kruyff is oprichter en roerganger van Real Life Coaching. Met een rugzak van ruim 25 jaar ervaring in het bedrijfsleven, heeft Bas de beschikking over een schat aan leerervaringen. Zowel in de zakenwereld als in non-profit bedrijven heeft hij een bijdrage geleverd als consultant, projectmanager, interim manager, coach of trainer. Enkele jaren geleden heeft hij zich de vraag gesteld hoe het komt dat de ene persoon succesvoller is dan de andere. Ongeacht of dat succes nu betrekking heeft op iemands carrière, iemands relatie, iemands gezondheid of iemands algehele welbevinden.

Om dat te ontdekken verdiepte Bas zich in NLP (Neuro-Linguïstisch Programmeren) en kwam hij tot de conclusie dat dit vooral te maken heeft met hoe iemand communiceert. Uiteraard hoe iemand met een ander communiceert, maar vooral ook hoe iemand met zichzelf communiceert. Want als iemand niet goed met zichzelf kan communiceren, zo is zijn overtuiging, kan die persoon meestal ook niet goed met een ander communiceren. De aanpak van Systemisch Werk leerde hem dat veel van de huidige patronen een oorsprong hebben positieve en negatieve leermomenten uit het verleden. Zonder al te veel te graven in iemands historie, brengt het snel aan het licht waar een oplossing gevonden kan worden.

Met dit als extra inhoud in de rugzak, startte Bas in 2004 zijn onderneming Anker & Kompas, van waaruit hij trainingen verzorgt op het vlak van communicatie, leiderschap en persoonlijke effectiviteit. Tegelijk begon hij onder de naam Real Life Coaching mensen te begeleiden met leiderschapscoaching, loopbaancoaching en personal coaching. In 2010 verscheen zijn eerste boek “IK 2.0” dat als leidraad dient bij loopbaancoaching. In 2013 kwam daar “Systemisch Leiderschap” bij, een boek dat leiders inzicht geeft in de oorsprong van hun persoonlijk leiderschap en richtingen om daar invloed op uit te oefenen.

Steeds weer ervaart hij dat mensen die daarvoor kiezen in korte tijd grote stappen in hun persoonlijke groei kunnen maken. Zijn motto luidt dan ook: “Succes is een keuze”.

Partners

Om klanten steeds optimale kwaliteit te kunnen bieden, werken we, afhankelijk van het thema, samen met partners. Ook verwijzen we soms mensen door naar een partner in de regio. Deze partners zijn zorgvuldig geselecteerd en onderschrijven allen de kernwaarden van Real Life Coaching.

Onze kernwaarden

Respect, vanuit de gedachte dat ieder mens uniek is en handelt volgens de beste intenties en telkens de beste keuze maakt die voor hem of haar beschikbaar is.
Vertrouwen, in het besef dat mensen optimaal resultaat behalen door open en eerlijk te zijn over hun verlangens en belemmeringen.
Inspiratie, in de overtuiging dat iedereen zijn eigen werkelijkheid vormgeeft en daarbij wel eens prikkels van buitenaf kan gebruiken.
Creativiteit is belangrijk omdat iedereen met een uniek vraagstuk te maken heeft en dus desgewenst op maatwerk kan rekenen.