Executive Coaching in Utrecht

Waarschijnlijk herken je jezelf wel in de uitspraak “it’s lonely at the top”. Je bent weliswaar goed in je vak, hebt al heel wat bereikt, maar loopt ook zo nu en dan eens vast. Iets waar je de vinger niet achter krijgt, iets waar je over blijft piekeren, wat je misschien zelfs wel stress oplevert. Vaak kun je bij je collega’s terecht, iemand uit jouw Raad van Bestuur of Management Team. Maar het kan ook zijn dat je het liever niet met hen bespreekt. Dan is executive coaching een goed idee.

executive coaching

Hoe werkt onze executive coaching?

Doorgaans hebben we in eerste instantie kort telefonisch contact en vertel je kort waarom je executive coaching overweegt. We maken dan een afspraak voor een uitgebreide intake. Liefst doen we dat bij ons in Bilthoven, maar als dat lastig in te plannen is, kunnen we ook kiezen voor Skype. Op basis van deze intake bepalen we samen welke aanpak het beste is. Meestal komt dat neer op periodieke sessies bij ons in Bilthoven.

Waarmee werken we wel (en niet)?

Wij richten ons op jou als leider. Wat maakt dat jij nu vastloopt, stress ervaart, er niet uitkomt? Welke persoonlijke patronen liggen daaraan ten grondslag, hoe effectief zijn die, wat zorgt ervoor dat je die patronen volhoudt en wat zou effectiever zijn?

Onze executive coaching richt zich niet zozeer op je bedrijfsvoering, inrichten van de organisatie en andere “harde” zaken. Geen zaken die beter door een accountant, jurist of organisatieadviseur worden opgepakt. Dus als dat toch aan de orde komt, verwijzen we je graag door.

Wat bereik je met executive coaching?

Uiteraard is dat per persoon verschillend, want iedereen komt met een persoonlijke vraag naar ons toe. Maar over het algemeen komt het neer op:

  • meer bereiken met minder moeite
  • steviger je rol als leider innemen
  • op een ontspannen manier daadkracht tonen

Discretie staat voorop!

Wanneer jij met jouw puzzel naar ons toekomt, wil je dat je open en vrij kunt spreken. Onze belofte is dan ook dat alles wat je vertelt of laat zien, tussen ons blijft. Alles blijft vertrouwelijk, we zullen nooit aan derden iets delen over iets dat tijdens ons contact aan de orde komt. Omdat we weten hoe belangrijk het is dat wezenlijke niet onbesproken blijven. En dat kan alleen als jij het vertrouwen ervaart.

Benieuwd wat coaching jou kan bieden?

Neem dan contact met ons op. We zullen eerlijk zijn of je bij ons aan het goede adres bent, want we leveren graag hoge kwaliteit. Daarom nemen we ook niet alle opdrachten aan, maar verwijzen we zo nodig naar andere professionals.

WhatsApp ons
1
Stel je vraag via WhatsApp
Heb je een vraag voor ons? Stuur een whatsapp-bericht!