Gratis boek “IK 2.0 – realiseer je nieuwe loopbaan”

Tijdens deze tijd van Corona zitten veel mensen noodgedwongen veel thuis. En als jij dat herkent, dan heb je misschien ook wel eens zo’n gedachte: “past het werk dat ik doe nog wel bij mij?”

Om mensen met deze vraag te helpen, bieden we tijdelijk gratis het boek “IK 2.0” aan. En dat niet alleen! Sterker nog, je begint met een gratis gesprek met mijzelf, de auteur van het boek waarmee al veel mensen hun nieuwe loopbaan hebben vormgegeven.

Boek IK 2.0 - realiseer je nieuwe loopbaan

Hoe dat werkt?

  • Stuur een bericht via het contactformulier waarin je aangeeft waarom je interesse hebt in dit aanbod
  • Ik neem dan contact met je op om een gesprek te plannen.
  • We hebben dan op de afgesproken datum en tijd een online ontmoeting, we spreken elkaar circa een half uur via video-bellen
  • Na dit gesprek doe ik het boek op de post en heb je het snel in huis

Uiteraard is het mooi als je daarna besluit om gecoacht te worden in jouw loopbaanvraagstuk. Maar dat is geen addertje onder het gras. Mijn aanbod is gratis en vrijblijvend en bedoeld om mensen in deze tijd van Corona te ondersteunen.

Let op, het aanbod is beperkt!

Uiteraard loop ik het risico dat heel veel mensen van mijn aanbod gebruik willen maken. En je snapt dat ik ook andere werkzaamheden heb. Daarom is dit aanbod geldig voor de eerste 10 reacties. Dus wees er snel bij!

Ik kijk er naar uit om je te spreken!

Bas de Kruyff.

WhatsApp ons
1
Stel je vraag via WhatsApp
Heb je een vraag voor ons? Stuur een whatsapp-bericht!