Leiderschapcoaching in Utrecht

Van leiders wordt veel verwacht, door medewerkers maar ook door collega-leiders. Soms lijkt het alsof ze alles moeten kunnen. En toch zoeken ook zij soms leiderschapscoaching rondom vraagstukken zoals:

  • hoe krijg ik mijn team weer in beweging?
  • hoe motiveer ik mijn mensen?
  • wat doe ik aan die politieke spelletjes?
  • hoe bewaak ik mijn eigen energie?
  • hoe dien ik mijn organisatie het beste?
  • neem ik op een goede manier mijn plek in?
leiderschapscoaching

Vaak zijn het vragen die je prima met collega’s of jouw leidinggevende kunt bespreken, maar soms zoek je inspiratie van buitenaf. Van een onafhankelijke sparringpartner, een buitenstaander zonder eigen belangen, iemand die kritisch maar betrokken met je in gesprek gaat.

Hoe werkt leiderschapscoaching?

Het antwoord op deze vraag is afhankelijk van het vraagstuk of thema waar je aan wilt werken. Daarom zullen we ook altijd eerst een intake-gesprek hebben om je vraag te onderzoeken. Op basis van deze verkenning, stellen we samen een werkwijze vast. Soms besluiten we tot periodieke gesprekken, soms is het effectiever als er meegekeken wordt op de werkvloer, of is het waardevoller om met het  hele team aan de slag te gaan. Maatwerk, dat is waar we in geloven!

Reparatie of onderhoud?

Er hoeft niet altijd een actueel probleem te spelen om toch met een coach te willen reflecteren. Net zoals je de auto ook periodiek laat nakijken bij de garage, zo hebben wij de LeiderschAPK om eens per half jaar met jou te checken hoe effectief je leiderschap is en waar je nog in kunt ontwikkelen. Lees meer over de LeiderschAPK en hoe jou dat kan helpen.

WhatsApp ons
1
Stel je vraag via WhatsApp
Heb je een vraag voor ons? Stuur een whatsapp-bericht!