LeiderschAPK

LeiderschAPK

Wil je met enige regelmaat sparren over jouw leiderschap? Met iemand die zonder belangen kan meekijken naar jou als leider? Hoe vul jij je leiderschap in en hoe wordt dat ontvangen in jouw organisatie? Hoe gaan jouw mensen om met jou als leider, klopt dat voor jou of kan dat wel beter? En bovendien: hoeveel energie kost het je, of levert het je juist energie op?

Soms wil je met iemand reflecteren op jouw leiderschap, zonder dat er direct aanleiding is in de vorm van problemen. Om ge├»nspireerd te blijven, weer even van een afstand te kunnen terugblikken, om vragen of idee├źn waar je al een poosje mee loopt te toetsen. Niet elke week, maar zo eens per half jaar.

Dat noemen wij de LeiderschAPK, een periodieke check onder de motorkap om te zorgen dat die motor soepel blijft lopen.

Hoe werkt de LeiderschAPK?

Heel simpel. Je maakt een eerste afspraak voor een kennismaking. Daarin beschrijf jij jouw situatie, de historie en je blik op de toekomst. Ook bespreken we wat je van een LeiderschAPK verwacht en wat wij daarin kunnen bieden. Soms zullen we er, uiteraard in onderling overleg, voor kiezen om initieel een test af te nemen. Zo krijgen we een mooi beeld van hoe jij nu in je rol als leider staat, wat daarin al goed gaat en waar nog kansen liggen. Aan het eind van de kennismaking trekken we de agenda om een eerste LeiderschAPK in te plannen.

Een sessie volgens het principe van het LeiderschAPK duurt circa twee uur. Om te voorkomen dat je door anderen gestoord wordt, vindt dit nooit op jouw werkplek plaats. We kunnen kiezen voor de coachingspraktijk in Bilthoven, maar misschien vind je een wandeling in het bos prettiger. Tijdens de sessie zullen we uiteraard het nodige bespreken, daarnaast kunnen we interventies toepassen die je helpen tot nieuwe inzichten te komen of juist patronen los te laten. Dat weten we vooraf niet, het is maar net wat zich aandient en wat jij in je leiderschap tegenkomt.

Aan het einde van de sessie evalueren we kort en plannen we een volgende sessie, doorgaans zo’n zes maanden later.

Interesse? Vragen?

Heb je een vraag of wil je weten of de LeiderschAPK voor jou waardevol is? Of wil je meteen een afspraak maken voor een kennismaking? Neem dan contact op via de contact-pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WhatsApp ons
1
Stel je vraag via WhatsApp
Heb je een vraag voor ons? Stuur een whatsapp-bericht!