Onze Coaches

We begrijpen dat je wilt weten met wie je te maken hebt. Daarom stellen we onze coaches kort aan je voor.


Bas de Kruyff is volgens opdrachtgevers tegelijkertijd betrokken en confronterend. Als oprichter van Anker & Kompas is zijn missie om bij te dragen aan vrijheid van mensen en binnen organisaties. Na een loopbaan als consultant en manager is hij sinds 2004 actief als coach en trainer op het vlak van leiderschap, communicatie en assertiviteit. Zo werkt hij ook met teams om de samenwerking te verbeteren.

Bas richt zich op: Leiderschapscoaching, Executive Coaching, Loopbaan Coaching, Life Coaching, Team Coaching


Marieke Sanders is een echt mensenmens. Haar werkwijze is persoonlijk, warm, doortastend en diepgaand. Naast vraagstukken op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, werkt ze met name ook met uitdagingen in relaties. Als expert in (familie)opstellingen, begeleidt ze met met diepgaande werkvormen jou of jullie de diepere oorzaken doorgronden en aanpakken.

Marieke richt zich op: Life Coaching, Relatietherapie en Loopbaan Coaching


Paula Meijer is een zeer ervaren coach, die samen met jou op zoek gaat naar de verdieping die nodig is om een volgende stap te kunnen zetten. Als geen ander weet ze hoe het voor executives is om er alleen voor te staan. Zo heeft ze talloze executives begeleid in vraagstukken op het snijvlak van professioneel en persoonlijk leiderschap.  Behalve een klankbord, is ze sterk in het (her)vinden van een visie, missie en strategie.

Paula richt zich op: Leiderschapscoaching, Executive Coaching, Team Coaching


Hetty Sluijs kent het klappen van de zweep. Met een achtergrond als teamcoach, lijn- en projectmanager kent zij het krachtenveld als geen ander. Vanuit LEAN en KATA leert ze teams continue verbeteren. Als leiderschapscoach onderzoekt ze samen met jou de effectiviteit van jouw leiderschap en hoe je dit op jouw eigen authentieke wijze kunt neerzetten in jouw werk.

Hetty richt zich op: Leiderschapscoaching, Team Coaching, Life Coaching


WhatsApp ons
1
Stel je vraag via WhatsApp
Heb je een vraag voor ons? Stuur een whatsapp-bericht!