Over Anker & Kompas

Anker & Kompas zet zich sinds 2004 in voor persoonlijke en professionele groei. We zien het als onze missie om een bijdrage te leveren aan de persoonlijke groei van mensen en daarmee ook de ontwikkeling van organisaties. Dit doen we middels training, coaching, intervisie, supervisie of advies op maat. Hierbij spreken we heldere taal, zijn we betrokken en gaan we voor krachtige, realistische oplossingen.

Durf af en toe stil te staan om doelgericht vooruit te kunnen. Met inzicht in het verleden en heden, uitzicht op de toekomst.

Het Anker staat voor het stilstaan bij jezelf, te beseffen wie je werkelijk bent en wat voor jou belangrijk is. Een essentiƫle voorwaarde om vervolgens met het Kompas de juiste koers uit te kunnen zetten.

Roerganger

Aan het roer van Anker & Kompas staat Bas de Kruyff. Hij is een internationaal gecertificeerd NLP-trainer die de afgelopen 35 jaar zijn sporen heeft verdiend als business consultant, manager en trainer in de sectoren ICT, Finance, Telecom, Logistiek, Energie en de Overheid. Samen met zijn collega-trainers en -coaches weet hij organisaties tot grotere prestaties te bewegen. Door niet alleen vaardigheden aan te leren maar juist ook mensen te inspireren en uit te nodigen met meer passie en plezier te werken en te leven. Dankzij deze verdiepende aanpak, gebaseerd op uiterst succesvolle methodieken als NLP en Systemisch Werk, maken klanten in korte tijd grote stappen in hun persoonlijke en professionele groei.

Onze kernwaarden

Respect, vanuit de gedachte dat ieder mens uniek is en handelt volgens de beste intenties en telkens de beste keuze maakt die voor hem of haar beschikbaar is.
Vertrouwen, in het besef dat mensen optimaal resultaat behalen door open en eerlijk te zijn over hun verlangens en belemmeringen.
Inspiratie, in de overtuiging dat iedereen zijn eigen werkelijkheid vormgeeft en daarbij wel eens prikkels van buitenaf kan gebruiken.
Creativiteit is belangrijk omdat iedereen met een uniek vraagstuk te maken heeft en dus desgewenst op maatwerk kan rekenen.

WhatsApp ons
1
Stel je vraag via WhatsApp
Heb je een vraag voor ons? Stuur een whatsapp-bericht!