Relatietherapeut in Utrecht

Een relatie met iemand van wie je houdt, is mooi. En niet altijd is het even makkelijk om het mooi te houden. Door omstandigheden, gebeurtenissen of doordat de liefde van weleer niet meer zo stroomt. En juist waar we elkaar vinden in liefde, kunnen we elkaar zo diep raken en met elkaar in de clinch liggen.

In de ideale wereld, stromen relaties, inspireer je elkaar en verheug je je erop de ander te ontmoeten. Het gaat je dan soepel af om de ander te ‘lezen’ en je voelt je zelf gezien en gewaardeerd. Voor een stromende relatie is het van belang dat je jezelf kent en weet hoe je het beste met de ander kunt omgaan. Dit is natuurlijk niet vanzelfsprekend en vraagt om bewustzijn.

Hoe werkt relatietherapie?

Uiteraard bestaat relatietherapie uit het ontmoeten van jullie allebei. In die ontmoeting gaat het over jou als partner, maar ook over jou als mens. Het gaat over jullie samen en jullie als individuen en wat je als individu inbrengt in de relatie. Jouw mooie kanten en bijdrage en ook jouw taaie patronen. In de begeleiding van relatievraagstukken maken we veel gebruik van systemische werkvormen om de dynamieken helder te krijgen en de verbinding tussen elkaar te versterken zodat de liefde en energie weer kan stromen.

WhatsApp ons
1
Stel je vraag via WhatsApp
Heb je een vraag voor ons? Stuur een whatsapp-bericht!