Team Coaching in Utrecht

Met het team sta je voor een gezamenlijke opgave. En als het goed is, is Team ook een afkorting van Together Each Achieves More. Maar dat lukt niet altijd, soms hapert de samenwerking en niet altijd is even duidelijk waar dat aan ligt. Teamcoaching kan daarbij helpen.

Kortdurend of langere begeleiding

Tijdens een eerste kennismaking met de coach beschrijf je wat de reden is dat jij (jullie) overwegen om een teamcoach in te schakelen. Op basis daarvan zullen wij een passende aanpak formuleren. Misschien heb je daar zelf ook al een idee bij, dat nemen we graag mee in de afweging van de vele mogelijkheden.

Bij sommige teams is een kortdurende begeleiding voldoende om “de boel weer op de rit” of “de neuzen in dezelfde richting” te krijgen. De klassieke teambuilding met bowlen en steengrillen heeft vrijwel nooit enig effect, daarom bieden wij werkvormen die wel werken en hun effect behouden.

Vaak is het goed om een coach wat langer mee te laten lopen. Niet zelden in combinatie met leiderschapscoaching omdat de leider van het team een belangrijke rol speelt in het reilen en zeilen binnen het team. Anker & Kompas beschikt over diverse coaches die zelf als leidinggevende hebben ervaren welke krachten er binnen een team spelen en welke spanningen en uitdagingen dat soms met zich meebrengt. We zijn dus ervaringsdeskundig.

Vraag een gratis intake-gesprek aan!

Wil je eens sparren met één van onze coaches om te zien hoe wij jouw team kunnen coachen? Dan komen we graag langs voor een persoonlijk gesprek.

WhatsApp ons
1
Stel je vraag via WhatsApp
Heb je een vraag voor ons? Stuur een whatsapp-bericht!